20 tausaga le poto masani i lenei fanua

O le a le Rotary Airlock Valve & o le a le mea e fa'aoga ai

1.O le a le valve rotary airlock
Airlock rotary valves e fa'aaogaina i fa'amalo e fa'atautaia ai fa'agasologa o feso'ota'iga, e masani lava pe a mana'omia le tu'u'ese'ese o vaega e 2 i lalo o tulaga eseese (omiga i le tele o taimi) a'o tu'u le malo e alu mai le tasi tulaga i le isi.
Rotary valve, e masani foi ona taʻua o fetu, e faʻaaogaina i le amataga ma i le faaiuga o felauaiga pneumatic.Latou te fa'ataga e aumai le malo mai se sone maualalo le mamafa i se sone maualalo le mamafa i le amataga o le laina a'o fesoasoani e fa'ate'a ese le malo mai le ea tafe i le pito o le laina.
O ia valve e mafai ona faʻatinoina se tui faʻafefe, o lea, e mafai foi ona faʻapipiʻiina e avea ma mea faʻapipiʻi, e ui lava e le o se faiga lelei.
E 2 ituaiga o va'a fe'avea'i o lo'o avanoa: o le pa'u i totonu o le ituaiga ma le pa'u ile ituaiga.O ituaiga uma e lua o loʻo tuʻuina atu iʻuga tutusa, peitaʻi, o le auala latou te faia ai ma o latou uiga e ese si ese.
Airlock feeders e faʻaaogaina lautele i le alamanuia ma faʻaoga i vaega nei:
- Alamanuia mea'ai ( tao tao, susu, kofe, fatu)
- Faufale (sima, asphalt)
- Falema'i
- Minina
- Malosiaga (ola afi)
- Vailaau Mataisa / Petrochemicals / Polymers
Faiga fafaga Rotary ta'iala galue ma fa'amatalaga autu o lo'o tu'uina atu i lalo.
2. Fa'apa'u I totonu o le valve rotary ma le Fa'aulu I totonu o le valve rotary
Fa'apa'u E ala i le va'alele fa'avili

Fa'apa'u i totonu o le ea o lo'o fa'ata'amilo i totonu o le ea o lo'o "fa'apa'u" le oloa i le paipa po'o meafaigaluega o lo'o i lalo.O lo'o i ai le apaau e ulu atu ai ma le fa'au'au o fafo.
Feula i totonu o le va'a fa'avili

Feula alafa'i fetu e feso'ota'i sa'o i se laina fe'avea'i.O le ea o loʻo faʻaaogaina i le laina feʻaveaʻi o loʻo alu saʻo i totonu ole alveoles o valve, ma salu ese ai le oloa.
E masani lava, e faʻaaogaina alatoto pe a iai se maualuga faʻatapulaʻa poʻo pe a faʻapipiʻi le oloa i totonu o le rotor.Mo isi fa'aoga, o le fa'ata'ita'iga fa'ata'oto e sili ona lelei.
O le i ai o le rotor sa'o i totonu o le paipa e mafai ona taʻitaʻia ai le gau tele o le oloa o loʻo feaveaʻi, aemaise lava pe afai o le tele o pa'ū i totonu o vaʻa o loʻo faʻasolosolo i se paipa tutusa.Mo lenei tulaga faʻapitoa, e mafai ona mafaufauina faʻamau faʻafefe ina ia faʻasaoina le oloa.
3. Fetu Valve Kilia ma Feso'ota'i iloa
Fetu valve e masani lava ona laʻititi le kilia i le va o lau rotor ma le stator, e manaʻomia ina ia maua ai se faʻamaufaʻailoga ea i le va o luga ma lalo o vaega e le tutusa le mamafa.
O le kilia masani mo va'a fa'asolosolo ea e 0.1 mm ma e masani lava mai le 0.05mm i le 0.25 mm e fa'atatau i le auaunaga e fa'amoemoeina mo le valve (maualuga le eseesega o le mamafa mai itu ta'itasi o le valve pe leai).Ole kilia la'ititi lea o lo'o fa'amatala mai ai e masani ona ma'ema'e le va'a fe'avea'i ona ole fa'afeso'ota'i le rotor/stator.O le laulau o lo'o i lalo o lo'o otootoina ai mafua'aga masani o feso'ota'iga.
4. Puipuiga pa
E mafai ona fa'aogaina se ea fa'avili e fai ma elemene tu'ufua e puipuia ai le pa'u o le pefu e fa'asalalau i totonu o se fa'apipi'i.Mo lenei mea, e tatau ona fa'amaonia le fa'amalo o le ea e fa'ate'ia ma fa'amaonia le mu.
Ina ia maua na uiga, e tatau ona mamanuina le valve ina ia:
- E mafai e le tino ma le rotor ona tatalia le mamafa o se pa - e masani lava 10 pa g
- Ole pito kilia o lau / fale e tatau ona itiiti ifo i le 0.2 mm
- Ia le itiiti ifo ma le 2 lau i itu taʻitasi o le valve e tatau ona faʻafesoʻotaʻi ma le fale (o lona uiga o le aofaʻi o lau e tatau ona > pe tutusa ma le 8.
5. Valve Rotary Degassing
O le maualalo o le kilia o le a mafai ai ona fa'amau lelei ma fa'aitiitia le tafega o le valve ea.Ae ui i lea e oʻo lava i le faʻaitiitia o le leakage o le a tupu.E le gata i lea, o le ea o loʻo puʻeina i taga taʻitasi o le a faʻasaʻolotoina pe a tatala le taga i le vaega maualalo o le mamafa.O le mea lea e mafua ai le tafe o le ea.

O le faʻafefe o le ea e faʻateleina i le eseesega o le mamafa ma faʻateleina i le saoasaoa o le taamilosaga o le valve.E mafai ona matua afaina ai le faʻatinoga o le valve, aemaise lava i le paʻu mama, talu ai o le ea na tuʻuina atu o le a faʻafefe moni ai le paʻu ma taofia ai e faʻatumu le taga.
E mafai ona molimauina lenei fa'ailoga i le fa'atinoga o pupuni o lau ea rotary: o le gafatia o le a o'o atu i se assymptot ma e o'o lava i le fa'aitiitia i le saoasaoa maualuga talu ai e le mafai ona toe fa'atumu taga e le oloa, tele le suavai e maua ai le taimi e pa'u ai i totonu o taga.
Ina ia pulea lenei faʻalavelave ma faʻaleleia le faʻatinoga o le valve, e tatau ona faʻatinoina le faʻaogaina lelei o le valve rotary.O lo'o fa'apipi'i se alavai fa'amama i le itu o lo'o toe fo'i i luga taga ina ia fa'amama ai mai le ea a'o le'i pikiina se oloa fou.O lo'o tu'uina atu e le alale'a le ea i se faamama e fa'asa'oloto.
6. Fuafuaga fa'atulagaina o fuala'au fa'avili Airlock (le tele)
O le faʻatulagaina o le gafatia o se fetu fetu e ausia ai se faʻaogaina o se galuega o le fetu valve diameter, lona saoasaoa o le taamilosaga ma le natura o le oloa,
- O le tele o le fetu fetu, o le maualuga o le gafatia.
- O le maualuga o le saoasaoa o le taamilosaga e masani lava o lona uiga e sili atu le gaosiga ae o le gaosiga o le a taofia le siʻitia i tua atu o se saoasaoa patino
- O le tele o le suavai o le paʻu, o le maualuga o le gaosiga, o loʻo i ai foʻi mea mama o le a faʻatupuina ai se tapulaa i le gaosiga i se saoasaoa faʻavavevave E mafai ona faʻatatauina mai le abascus a le tagata faʻatau, ae o le malamalama o le oloa o le a avea ma mea autu. .

7. Fa'afitauli masani ile va'alele fa'avili
O faʻafitauli eseese e mafai ona aʻafia ai se vaʻa fetu i le taimi o lona gaioiga.O fa'afitauli masani o lo'o i lalo:
- Fa'atinoga i lalo ole mamanu (maualalo le gaosiga nai lo le fa'amoemoeina)
- Fa'aleagaina e ala i u'amea / fa'afeso'ota'i u'amea
- La'ei
8. Airlock rotary valve fa'atau ta'iala - Fa'afefea ona filifili se va'alele fa'avili
Airlock rotary valve mo le fa'atauina : Fa'atauina o se va'alele fou
Pe a suʻeina se vaʻa fou mo lau fale gaosi oloa, o fesili nei e manaʻomia ona fesiligia ina ia faʻatau ai faʻamatalaga saʻo:
●E sili atu le mamanu o le valve rotary valve ea pe a feula pe pa'u i totonu?
●E te manaʻomia se mea faʻapitoa (mo se faʻataʻitaʻiga uʻamea uʻamea) poʻo le faʻatinoina masani e lava?
●O le a le gaosiga e te manaʻomia ma pe o le a le tele o le mamafa o mea e faʻaogaina, o le a maua ai le lautele o le valve
●Ua tu'uina atu le valve i le vevela?E mana'omia le iai o se kilia fa'a-stator rotor?
●O fafaga le alatoto i se laina faʻasalalau pneumatic mamafa?E mana'omia le fa'amama ?
●E iai se manaʻoga o le faʻaogaina soo mo le faʻamamāina i totonu o le valve?
●O le pauta e leai se tafe tafe po o lau faapitoa ma taga mamanu e manaomia?
●E manaʻomia le faʻamaonia o le valve rotary airlock mo le faʻagaioiina i totonu o se nofoaga paʻu pefu?Afai ioe, o le a le fa'avasegaga sone e tatau ona iloiloina i totonu ma fa'ata'amilo i le valve?
●E tatau ona fa'asa'o le valve i le pa (e masani lava 10 pa) ?
Afai e iai sau mana'oga mo va'au fa'apipi'i ea ma va'au fa'aliliu'ese i laina fe'avea'i pneumatic, fa'amolemole lagona le saoloto e fa'afeso'ota'i matou.


Taimi meli: Aukuso-14-2021