20 tausaga le poto masani i lenei fanua

O le a le pneumatic conveying?

O le a le pneumatic conveying?

O le felauaiga o le pneumatic o le felauaiga lea o mea tetele e ala i se paipa e ala i le faʻaaogaina o le ea poʻo isi kesi.... E mafai ona fausia felauaiga pneumatic e avea o se faʻamalosi lelei poʻo se masini masini.

momoli1

O le felauaiga o le pa'u pneumatic e fa'aaogaina ai le malosi o le tafe o le ea.O le felauaiga o le pneumatic e taʻua foi o le felauaiga o le ea poʻo le faʻaogaina o le ea.O se fa'aoga fa'apitoa o le fa'aogaina o tekonolosi e felauaiga ai mea fa'apitoa i luga o le itu o le ea i totonu o se paipa tapuni.O le faʻatulagaina o le masini feaveaʻi pneumatic e faigofie ma faigofie ona faʻaogaina.E mafai ona faʻaaogaina mo felauaiga faalava, tūsaʻo poʻo oblique.I le faagasologa o felauaiga, o gaioiga faʻaletino e pei o le faʻamafanafanaina, faʻamafanafanaina, faʻamago-faauo faʻavasegaga tafe, poʻo nisi gaioiga faʻainisinia e mafai foi ona faia i le taimi e tasi.

momoli2

E tusa ai ma le mamafa o vaega i le paipa felauaiga, ua vaevaeina felauaiga pneumatic i:

1. Fa'afefeteina vaega felauaiga: o mea mautu e itiiti ifo i le 100kg/m3 po'o le fua fa'atatau o le malo-i-gas (o le fua fa'atatau o le tafe tele i le va o le felauaiga mautu ma le fa'aaogaina o le kesi) o le 0.1-25.O le saoasaoa o le kesi galue e matua maualuga lava (e tusa ma le 1830ms, e tusa ai ma le mamafa o le kesi i totonu o le paipa, e vaevaeina i le ituaiga suction ma le tuʻuina atu o le mamafa. O le mamafa o le paipa e maualalo ifo nai lo le mamafa o le ea, fafagaina o le tagata lava ia, ae tatau. la'u ese i lalo o le mamafa o le mamafa, ma e mafai ona felauaiga fa'ata'ita'i, o le mamao e pupuu, o le mamafa i le paipa mulimuli e maualuga atu nai lo le mamafa o le ea, ma o le fa'amama e faigofie, ma e mafai ona feavea'i mo se mamao umi, ae o le pauta. e tatau ona lafo atu ni vaega i totonu o le paipa mamafa e se fafaga.

2. Felauaiga vaega mafiafia: o le faagasologa o felauaiga lea e sili atu le maualuga o mea mautu nai lo le 100kg / m3 poʻo le maualuga-gas ratio e maualuga atu nai lo le 25. O le saoasaoa o le ea galue e maualalo, ma o le maualuga o le ea e faʻaaogaina e fausia ai se faʻaogaina o le ea. .Va'aiga va'ava'a fa'atumu ea ituaiga va'aiga vaega mafiafia.Tuu fasimea i totonu o le tane mamafa i vaega, ona fa'afefe ai lea e tatala ai.A oʻo atu le mamafa i totonu o le tane i se mamafa faʻapitoa, tatala le valve faʻasalalau ma feula i totonu o le paipa felauaiga mo felauaiga.O le la'uina atu o le pa'u o le tu'uina atu lea o se atemosifia fa'amalosi i totonu o le tane pito i lalo e fa'amavae ai mea;le isi pulupulu compressed atemosifia tafe ma se taimi o le 2040min-1 ua feula i totonu o le inlet o le paipa fafaga, faia alternately faatulagaina koluma laiti ma vaega laiti i totonu o le paipa O le ea koluma e faʻaaogaina le mamafa o le ea e tulei i luma.O felauaiga vaega mafiafia o loʻo i ai le tele o felauaiga, e mafai ona oomi mo se mamao, mea faʻaleagaina ma faʻapipiʻi laei e laʻititi, ma e faʻaitiitia foi le malosi.Pe a faʻatinoina felauaiga faʻafefe i totonu o se auala felauaiga paipa faʻalava, e tatau ona maualuga le saoasaoa o le kesi ina ia faʻateʻa ese ma faʻagata i le ea.Pe a filifilia le vaega faʻafefeteina feʻaveaʻi poʻo le mafiafia vaega faʻafeiloaʻi, ua mamanuina e tusa ai ma le faʻaaogaina o galuega faatino ma le faʻaaogaina o meafaitino.


Taimi meli: Nov-22-2021