20 tausaga le poto masani i lenei fanua

O le a le eseesega i le va o le felauaiga vaega mafiafia ma le fa'afefeina o vaega fa'afefe?Itu lelei ma le le lelei ?

Ina ia malamalama i le eseesega i le va o le mafiafia vaega felauaiga ma le faʻafefe vaega faʻafeiloaʻi, aemaise lava i tulaga o masini vai, ma mafai ona saʻo mamanu ma faʻavasegaina pneumatic felauaiga faiga.O le saoasaoa o le calibration ma le mamafa o le ea e taua tele i totonu o se masini feaveaʻi pneumatic.O le sa'o o le fa'avasegaina e tele lava ina fa'alagolago i le ituaiga mea o lo'o tu'uina atu.

29 (1)

O le a le uiga o le felauaiga vaega mafiafia?

O le fela'ua'i vaega mafiafia o se manatu fou i le alamanuia.O le felauaiga vaega mafiafia, e pei ona ta'u mai e le igoa, e faasino i se auala e felafoa'i ai mea tetele i totonu o se paipa.I le felauaiga vaega mafiafia, o le a le taofia le oloa i luga o le ea, aua o le mea e momoli atu e mamafa tele pe matua abrasive, ma e tatau ona tausia se saoasaoa maualuga o le ea.O lona uiga o oloa o le a feaveaʻi i foliga o "galu", "plugs" poʻo "strands", ina ia faʻaitiitia ai le ofuina e gaosia, o lea e sili atu ona talafeagai le felauaiga o vaega mo oloa maʻaleʻale.

O le a le uiga o le fela'ua'iga vaega fa'avaivai?

Fa'afefeteina vaega fa'afefe e aofia ai le tu'uina atu o le tele o mea fa'asalalau, o nei vaega e mama ma sili atu ona abrasive.O lona uiga pe a fa'atusatusa i le felauaiga vaega mafiafia, o mea e mafai ona momoli i se saoasaoa vave ma maualuga atu le mamafa.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le talc e mama ma itiiti le abrasive nai lo vaega palasitika, o lea e mafai ai ona feaveaʻi i le maualuga o le saoasaoa ma le mamafa o le ea.I le faʻafefeina o vaega faʻafefe, e faʻaaogaina se faʻafefe e faʻafeiloaʻi ai le oloa i totonu o le masini e ala i le ea.O le fa'afefe o le ea na'o le taofiofia o mea e tafe ma taofia ai mea mai le teuina i lalo ole paipa.

29 (2)

O le eseesega i le va o le vaega mafiafia felauaiga ma le dilute vaega felauai i pneumatic felauaiga

O nisi o eseesega i le va o le vaega mafiafia o le felauaiga ma le fa'afefeina o le vaega e le maalofia ona o ni uiga masani o le tele o mea lava ia-mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻafefeina o le vaega faʻafefe e masani ona taulimaina ni vaega mama.O nisi nei o eseesega autu i le va o le vaega mafiafia o le felauaiga ma le faʻafefeina o le vaega faʻafefe:

1. Saosaoa: O le saoasaoa o le dilute phase pneumatic conveying e masani ona vave nai lo le vaega mafiafia.Mafaufau i le abrasiveness o fasimea o loʻo feaveaʻi, o le saosaoa feʻaveaʻi o le vaega mafiafia e maualalo.

2. Savili malosi: O le mamafa o le matagi i totonu o alavai ma paipa o le faʻafefeteina vaega faʻafeiloaʻi faiga e maualalo ifo nai lo le vaega faʻafefeteina feʻaveaʻi poʻo le mafiafia vaega pneumatic felauaiga.O le mamafa o le vaega faʻafefe e maualalo, ma o le mamafa o le vaega mafiafia e maualuga atu.

3. Abrasion: Abrasion e faasino i le tu'imomomoina o le pauta.I le felauaiga vaega fa'avaivai, e mafai ona tele le gau ona o le saosaoa o fegasoloa'iga.A o'o mai i le mafiafia o le fa'aliliuina o vaega, o le tulaga e na'o le fa'afeagai, aua i nei fa'agasologa, o mea tetele e masani lava ona momoli i se saoasaoa maualalo e fa'amautu ai mea ma e le faigofie ona gau.

4. Lapo'a paipa: O le tele o paipa o le fa'afefeteina vaega fela'uaiga faiga e masani ona sili atu nai lo le tele paipa o le mafiafia vaega felauaiga faiga.O vaega eseese o loʻo faʻaaogaina i nei pneumatic conveying system e laʻititi foʻi i tulaga o faʻamatalaga, aua o latou faʻatinoga sili ona lelei e faʻalagolago i vaega latou te tauaveina ma lo latou abrasiveness poʻo le maaleale.

5. Tau: O le tau o le fausiaina o se vaega mafiafia vaega felauaiga faiga e masani ona maualuga, aemaise lava ona o faʻamatalaga o vaega.A fa'atusatusa i le fa'aogaina o le vaega fa'afefeteina, e sili atu le malosi o le vaega mafiafia.

6. uta gafatia po'o fua faatatau: O le dilute phase pneumatic conveying system o loʻo i ai le maualalo o le mamafa o le mamafa o le kasa.I se fa'atusatusaga, o le vaega mafiafia o lo'o i ai le maualuga maualuga o le mamafa o le kasa mamafa.

7. Mamao: O le mamao aupito maualuga felauaiga o vaega mafiafia felauaiga ma dilute vaega felauaiga e ese foi: o le felauaiga mamao o le dilute vaega faiga e umi atu, ae o le felauaiga mamao o faiga vaega mafiafia e masani ona puupuu.


Taimi meli: Nov-29-2021